Wild Weekend 27 tot 29 april

41d7f163-2d85-11e6-aa66-00163edf843fEen weekend leven van wat de natuur ons biedt? Zelf je kostje verzamelen en klaar maken? En dat in een kleine groep onder deskundige begeleiding? Graag! Van 27 tem 29 april organiseer ik een “Wild Weekend” bij Ben Brumagne, bekend van Forest To Plate, voor alle gelijkgestemden. Het eten is sowieso lokaal, bio, seizoensgebonden en vegetarisch.

huis

Het weekend bestaat uit Buiten zijn en de planten effectief leren kennen in de natuur. Dit gaat gepaard met prachtige wandelingen, plukken en koken in de indoor/outdoor keuken. Afhankelijk van het seizoen is dit steeds anders.

DAMON-DE-BACKER---38

Wil je er ook bij zijn? Geef me een seintje op info@kruidenkriebels.be! Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Wat kost u deze braspartij? Die wordt u aangeboden door Kruidenkriebels aan de spotprijs van 150 €, vol pension! Zorg dat je er bij bent!

4 gedachtes over “Wild Weekend 27 tot 29 april

  1. Ik vind t een leuk idee. Zou best mee willen, maar ik kan niet vinden waar het is. En t is wel handig als ik voor opgave eerst even uitzoek hoe en of ik er geraak met het openbaar vervoer.
    Groet Marieke

    Like

    • Het Forest To Plate House bevindt zich in de Rue de la Jussière (0f Hussière afhankelijk van de gps) 58, Vireux-Molhain, Grand Est, 08320. Je kunt gemakkelijk met de trein tot in Couvin, daarna kunnen we je komen ophalen met de auto, het is nog 10 minute rijden van Couvin. Heb je interesse? Laat maar iets weten.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s