Over

Dit ben ik

Hallo, mijn naam is Katrien en ik ben kruidenverslaafd. Is dat een woord? Als het nog geen woord is moet het er wel een worden, want er is geen beter woord om te beschrijven wat ik ben en wat ik doe. Ik studeerde af als herborist in 2006 aan Syntra West in Veurne, volgde nog een jaar kruidenverwerker, vorig jaar fytotherapeut, en ik volg nog steeds cursussen en workshops met en over kruiden, want ik ben nog lang niet uitgeleerd, en dat zal ik ook nooit zijn! Maar ondertussen wil ik mijn kennis delen met iedereen die interesse heeft in kruiden en ik hoop om veel mensen met mijn verslaving te besmetten. Want geef toe, er zijn slechtere verslavingen dan deze.

Mijn alter ego is heksje Kriebelkruidje en onder die vorm geef ik kinderworkshops, voor verjaardagsfeestjes of zo. Ook voor volwassenen geef ik workshops en voordrachten, in burger dan, niet als heks, tenzij op uitdrukkelijke vraag 😉 Wil je een workshop of voordracht boeken? Stuur me een berichtje op info@kruidenkriebels.be. En verder maak ik kruidenthee’s, -cake, -koekjes, -drankjes, … die ik verkoop op marktjes, beurzen, … Een selectie van mijn producten vind je hier.

Ik wil op deze blog regelmatig nieuwe recepten, artikels en weetjes posten, alles met en over kruiden, natuurlijk 😉 Heb je vragen, voorstellen, wil je graag dat het een of ander onderwerp aan bod komt, geef me een seintje en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

Advertentie

3 gedachtes over “Over

 1. Pingback: Over « kruidenkriebelsblogt

  • dag Martine, leuk dat je nog altijd bezig bent met kruiden! De makkelijkste manier om een voetenscrub te maken: meng een eetlepel natriumbicarbonaat (bakpoeder) met een beetje water tot je een pasta bekomt. Masseer daar je voetjes mee in. Nog een manier is een eetlepel natriumbicarbonaat, zout of koffiegruis te mengen met een eetlepel aloe vera gel en dat te gebruiken voor je voeten. Maar ik maak nog wel eens een blog met een aantal recepten voor scrubs.

   Groetjes,
   Katrien

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s